Allkristen bönedag 10 november

Allkristen bönedag
 
 
Välkomna till en böndedag den 10 november i Kornhillskyrkan i Halmstad.
Vi kan berätta att många intressenter finns med och vill komma till bönedagen. Denna dag är planerad av ”Halmstads bönenätverk” som också står som arrangör och Kornhillskyrkan är värdkyrka. Framförallt är bönemötet lokalt och allkristet förankrat men är också tänkt betjäna bredare.
 
Upplägget mer detaljerat:
 
Kl 10 börjar vi med ett lovsångspass som leds av Magnus och Therese Axelsson. Kornhillsfolk hälsar välkommen. Ytterligare några delar bönetankar. Förmiddagen inriktar sig på den personliga relationen med Gud. Profetiska hälsningar välkomnas på temat omvändelse, rannsakan, överlåtelse. Vi kommer att ge tid i bön om att bli uppfyllda av den helige Ande. Detta pass går fram mot 13.00.
 
Perspektivet blir alltså personligt och med klart fokus på relationen med Gud.
 
13-14 Lunchpaus med utrymme för stilla bön. OBS Vi serverar ingen fast föda i kyrkan. Dryck finns på plats. Behöver man äta så finns det ställen runt om.
 
14 -16 Yttre fokus och nu är många inblandade.
 
Dessa kommer att finnas med:
Halmstads bönenätverk - Halmstads kristna råd, Sverigebönen, Kristna bönder, ICCC, Hope for this nation, Israels Vänner, Celebrate Recovery, "Canopy of Prayer".......(bönenätverk för Europa)
 
 
Från Halmstad är det en sann glädje att få hälsa Er välkomna till en meningsfull dag.

Fridshälsningar  Halmstad Bönenätverk