Påskkonferensen

OBS! Kommer att uppdateras. Mer information kommer och ändringar kan ske!

Välkommen till Påskkonferensen i Halmstad 28 mars - 1 april 2018

Tema: Jag gör allting nytt

Vi vill nu inbjuda dig till Halmstad och till Påskkonferens nummer 26 i ordningen. Detta år har konferensen temat: ”Jag gör allting nytt”. Orden är hämtade från Uppenbarelseboken 21:5. De uttalas av Herren själv när han beskriver den nya underbara evighetstillvaron som väntar hans barn. Och det är Jesu död och uppståndelse som har öppnat upp för allt det nya. Men orden ”Jag gör allting nytt” beskriver också Herrens pågående verk i skapelsen och i sin församling. Vår bön är att Påskkonferensen 2018 skall leda till att vi återigen får del av Herrens förnyelse i våra liv.

Också detta år är alla samlingar på vuxenkonferensen och barnkonferensen öppna för alla och kräver ingen föranmälan. På eftermiddagarna fredag och lördag erbjuder vi ett ganska digert program, lite för digert kan man tycka. Men man behöver ju inte vara med på allt om man inte vill, men det vill man väl?

Välkommen till Påskkonferensen i Halmstad 28 mars –1 april 2018

Folder om påskkonferensen finns här

Ungdomskonferensen kan du läsa mer om i följande folder här

Preliminärt Program

TORSDAG

20.00 Kvällsgudstjänst med nattvard - Kerstin Oderhem

22.00 Kvällsfika

FREDAG

10.00 Gudstjänst – Kerstin Oderhem

12.15 Lunch

13.30 Gemensam tillbedjan – Chin Meng Wong

15.00 Seminarium – Kerstin Oderhem

16.00 Seminarium – Kerstin Oderhem

17.00 Bön för Sverige – Hans Lundaahl m fl

19.00 Kvällsmöte – Chin Meng Wong m fl

LÖRDAG

10.00 Seminarium - Chin Meng Wong

12.15 Lunch

13.30 Gemensam tillbedjan

15.00 Eftermiddagsmöte, med sång vittnesbörd och betjäning – Simon Ådahl

17.00 Bön för Sverige

19.00 Kvällsmöte – Per-Eive Berndtsson, Simon Ådahl

23.15 Midnattsmässa med dopförnyelse – Hans Lundaahl

SÖNDAG

11.00 Påskdagsgudstjänst – Chin Meng Wong, Kerstin Oderhem

Mat

Fredag och lördag erbjuder vi lunch och kvällsmat till en billig kostnad.  Övrig tid har vi vårt café öppet där du kan köpa en fika, dricka macka, kaka eller bulle mm. Vi serverar också kvällsmat kl 18.00.

Barnsamlingar

Välkommen till barnsamlingar för barn över fyra år på Kornhill i påsk!

Tre dagar där vi får:
- lära känna varandra
- lära oss mer om Jesus och uppleva vem han är
- sjunga, dansa, leka, tävla, pyssla, spela, busa, baka   och en massa andra saker.

Huvudansvarig för barnsamlingarna är Majvi Alkass.

Dessutom kommer vi att ha vår hoppborg uppsatt utanför kyrkan.

Program:

Fredag - Lördag

Kl 10.00 – 12.00 Barnsamling

Kl 15.00 – 12.00 Barnsamling

Kl 19.00Barnen är med i början av gudstjänsten, sen ordnar vi filmvisning i caféet, där föräldrarna ansvar för sina barn.

Söndag

Kl 11.00 Barnen medverkar i början av gudstjänsten, men går sedan till sin egen Barnsamling

Samlingarna kommer att vara både ute och inne. Oömma kläder är viktigt.

Än en gång – VARMT Välkomna

 

 

Medverkande

Chin Meng Wong är pastor från Malaysia. Har tidigare varit pastor i en stor församling, men förestår idag en mindre församling på landsbygden. Han har en internationell tjänst som förkunnare i olika länder runt om i Asien. I höstas besökte han Kornhillskyrkan och delade evangeliet med stor auktoritet och ödmjukhet. Många ser fram emot att återigen få möjlighet att lyssna till honom.

Kerstin Oderhem är EFS nye missionsföreståndare - den första kvinnliga någonsin. Hon har bland annat jobbat som lärare på Hållands folkhögskola, föreståndare på Åsljungagården och distriktsföreståndare i Sydöstsverige. Kerstin var med i Johanneskyrkans skolteam och bodde några år i Halmstad när församlingen var nystartad.

Simon Ådahl var den lille killen som åkte runt i kyrkorna och sjöng och spelade in skivor. Men han var också medlemmen i den kristna rockgruppen Edin-Ådahl som sedermera vann Melodifestivalen. Med tiden blev han bitter på Gud. Men genom ett nytt möte med den Helige Ande förändrades allt. Kallelsen förnyades och sedan flera år tillbaka reser han runt i Sverige på heltid som sångare och evangelist.

Some description

Per-Eive Berndtsson är präst och bibelskolärare i Kornhillskyrkan och gör nu sin 25 Påskkonferens. Han är med i New Wines svenska ledningsgrupp och har tidigare bland annat arbetat med församlingsplantering . Per-Eive är också författare till några böcker varav den senaste ”Bli en vanlig ovanlig människa” kom ut sommaren 2016.

Michael Rastas EFS präst från Lund, nyligen nedflyttad från Västerås. Har tidigare varit anställd av EFS i Mittsverige för att arbeta med barn och ungdomar. Mikael ansvarar för tredje året i följd för undervisningen på barnmötena.

 

Hans Lundaahl är (på pappret pensionerad) präst och bor tillsammans med sin fru numera på Kornhill där han tjänstgör som präst, kaplan och bibellärare. Han är också engagerad i det rikstäckande nätverket Sverigebönen.

Jasmine Ytterstedt arbetar som ungdomspastor i Kornhillskyrkan. Hon är också engagerad i Ungdoms-OAS och leder kyrkans skolteam.