Anmälan till gudstjänst

Myndigheterna har den här veckan gått ut med att de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster är (sammanfattat av EFS riks):

  • *Om inte vaccinationsbevis används kan maximalt 50 personer samlas inomhus.
  • *Om vaccinationsbevis används får upp till 500 personer samlas.
  • *Alla inomhusarrangemang, oavsett vaccinationsbevis eller inte, behöver säkerställa nedanstående: 

o   Deltagarna måste ha en anvisad sittplats. Vid gudstjänst finns dock undantag för att stå upp vid anvisad plats, till exempel under mässan.

o   Antalet deltagare i ett och samma sällskap får vara högst åtta personer. Om ett sällskap uppgår till fler än åtta ska arrangören dela upp sällskapet.

o   Sällskapet ska kunna hålla ett avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap. Denna och ovanstående åtgärder är dock inte nödvändiga om vaccinationsbevis används för samtliga personer på sammankomsten.

Det innebär att vi i Kornhillskyrkan kan samla maximalt 50 personer plus medverkande till gudstjänst. Dessa restriktioner gäller redan och därmed kommer vi fr.o.m. söndag (16/1) att återigen införa anmälan till gudstjänsten. Det är såklart väldigt tråkigt att det behöver vara så här, men vi vill verkligen uppmuntra er att komma på gudstjänst och att vi fyller de platser vi har. Ta också möjligheten att verkligen samlas i smågrupper, delta i torsdagsmässor och de övriga samlingar vi har. Gud är så god och det ska bli spännande att se vad Han vill göra med oss under den här tiden.

Vid frågor kontakta Jonatan Wolfbrandt

 

Anmälan till gudstjänst:

https://calendly.com/kornhill