Bo på Kornhill

Läget
Kornhill ligger i stadsdelen Vallås, ca 5 km öster om Halmstads centrum. Det är tio minuters promenad till Vallås centrum där det finns affärer, bibliotek, vårdcentral m.m. Bussar till centrum avgår fyra gånger per timme, men det finns också fina cykelvägar. Till Halmstad högskola är det ca 4 km. Kornhill ligger omgivet av vackra grönområden.

Rummen
Vi har ca 50 rum á 21 kvadratmeter, dessa är fördelade på två våningsplan. Varje rum har toalett och en del av rummen har även dusch. På respektive våningsplan finns ett större kök, dagrum, TV-rum och tvättstuga. El och vatten ingår i hyran. Vi har även ett antal nyrenoverade lägenheter med eget kök på 42 respektive 63 kvadratmeter.

Intresseanmälan för att bo på KornhillSome description
Intresseanmälan går bra att ladda ner, fylla i och bifoga i ett mail till info@kornhill.se eller skicka till oss med post.

Bra att veta 
Ett antal av rummen är öronmärkta för elever på vår bibelskola och kan enbart hyras ett läsår i taget. Övriga rum hyrs tills vidare. Det finns inget krav på att hyresgäster skall ha någon viss livsåskådning eller samfundstillhörighet. Alla måste dock vara medvetna om och acceptera boendets kristna karaktär samt vara villiga att följa de ordningsregler som finns. Av omsorg för människor med drogproblem får varken alkohol och droger brukas eller förvaras inom lokalerna. Rökning får endast förekomma vid anvisade platser utomhus. Hyresgästerna hjälps åt att hålla ordning i gemensamma lokalerna som kök och tvättstuga.

Regler för boende och besökare på Kornhill

Reglerna finns till för att ha en trivsam miljö på Kornhill.

Har du frågor om boendet på Kornhill kontakta:

Administrationen
Se medarbetare
info@kornhill.se